Meteen naar de inhoud

sourcing partner

Het woord sourcing partner is in Nederland nog geen algemeen bekend begrip, maar in landen zoals het Verenigd Koninkrijk is het al vele jaren gemeengoed onder vastgoedbeleggers. In die landen zijn dan ook meerdere professionele partijen al vele jaren actief als sourcing partner. In Nederland zijn wij een van de eersten die deze diensten op deze wijze aanbieden.

Wat is een sourcing partner?

Een sourcing partner is een bedrijf dat zoekt naar off-market deals voor beleggingspanden die onder de marktprijs aangekocht kunnen worden. Deze panden worden dan aangeboden aan vastgoedbeleggers die zich bij hebben aangemeld. De sourcing partner ontvangt een commissie van de belegger als de aankoop succesvol is afgerond.

DPS Properties heeft een uitgebreid netwerk binnen de vastgoedwereld in met name Den Haag en Rotterdam. Dankzij dit netwerk kunnen wij regelmatig beleggingspanden aanbieden die (nog) niet op de markt zijn. Deze off-market deals zijn interessant voor vastgoedbeleggers op zoek naar een goed rendement.

Voor wie werken wij?

Onze diensten zijn beschikbaar voor vastgoedbeleggers die op zoek zijn naar beleggingspanden in Den Haag en Rotterdam die onder de marktprijs kunnen worden aangekocht. Zelf hoef je niet uit de regio te komen, omdat wij ook de verhuur en het beheer van de woning voor je kunnen verzorgen. Omdat er vaak snel geschakeld dient te worden, kunnen deze panden alleen gekocht worden zonder voorbehoud van financiering. Bezichtigingen zijn over het algemeen pas mogelijk indien er een principe akkoord is bereikt over de prijs en de voorwaarden. Uiteraard worden er wel foto’s van exterieur en interieur gedeeld.

Wat voor soort panden bieden wij aan?

Alle panden die geschikt zijn als beleggingspand worden door ons aangeboden aan ons netwerk. Denk hierbij aan:

  • Klushuizen
  • Woningen in verhuurde staat
  • Woningen die geschikt zijn voor kamerverhuur
  • Instapklare appartementen met een goed verhuurpotentieel
  • Woningen onder de marktprijs die met winst doorverkocht kunnen worden (flips)

Hoe werkt het?

Op ons kantoor in Scheveningen staat de koffie altijd klaar voor vastgoedbeleggers die willen kennis maken met ons kantoor en onze diensten. Dan kunnen we meteen je strategie bespreken en vastleggen naar welk soort panden je voorkeur uit gaat.

Zodra er een pand beschikbaar komt dat aan je wensen voldoet zullen we contact met je opnemen. We delen dan direct alle beschikbare informatie, inclusief foto’s. Als je interesse hebt, dan verzorgen we het gehele aankoopproces voor je. Wij werken altijd transparant en verwachten dit ook van de mensen met wie we zaken doen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van off-market deals?