Meteen naar de inhoud

full-service verkoop pakket

LAAT HET HELE TRAJECT OVER AAN DE EXPERTS

Met ons Full-Service woningverkoop pakket nemen wij je alle verkoopwerkzaamheden uit handen. Met dit pakket lijken wij nog het meest op de traditionele makelaar. Bij DPS Properties is dit dan ook het meest gekozen pakket. De kosten voor de verkoop van uw woning zijn direct duidelijk en wij verzorgen het gehele traject voor je.  Je woning wordt altijd geadverteerd op de bekende huizenwebsites als Funda (mét Blikvanger), VBO.nl, Jaap, Pararius en uiteraard via onze social media kanalen.

Bij DPS Properties zijn we altijd transparant over onze werkwijze en kosten. Als je kiest voor het Full-Service pakket betaal je bij een succesvolle verkoop een courtage van 1% van de verkoopsom met een minimum van € 2.475,-. Daarnaast betaal je de opstartkosten à € 500,- voor het maken van professionele foto’s, video en plattegrond en de marketing.

Het Full-Service Pakket omvat:

Wij kennen de markt
als geen ander

Profiteer van onze lokale kennis en 45 jaar ervaring als makelaar in Den Haag en omstreken.

Je hoeft zelf niets te doen,
wij regelen alles

Nou ja niets... Zorg dat je huis netjes opgeruimd is als we komen bezichtigen, de rest verzorgen wij.

Je huis snel verkocht,
en tegen de beste prijs

De extra kosten verdien je snel terug omdat onze ervaren makelaars de beste prijs voor je huis onderhandelen.

JA, ik wil mijn huis verkopen!

  De voordelen van DPS Properties

  BEKIJK OOK ONZE ANDERE PAKKETTEN:

  Internetmakelaar Plus pakket

  Ons Internetmakelaar Plus pakket is voor verkopers die kosten willen besparen, maar niet alles zelf willen doen. We zorgen voor een professionele fotograaf en schrijven pakkende verkoopteksten.

  Internetmakelaar pakket

  Ons Internetmakelaar pakket is met name geschikt voor verkopers die hun huis willen verkopen voor zo laag mogelijke kosten, en het leuk vinden om zelf de touwtjes in handen te houden.