Meteen naar de inhoud

aankoopmakelaar pakket

AANKOOPBEGELEIDING VAN A TOT Z

Geef je het aankopen van een huis liever over aan iemand die er echt verstand van heeft? Kies dan voor het aankoopmakelaar pakket van DPS Properties. Met dit pakket wordt je volledig ontzorgd tijdens het aankooptraject, je weet wat je koopt en je betaalt niet teveel.

Je persoonlijke aankoopcoach gaat samen met jou op zoek naar woningen die aan je wensen voldoen. Dankzij onze contacten met de andere makelaars heb je meer kans om op bezichtiging te mogen komen. Uiteraard gaan we met je mee om de woningen bekijken en te inspecteren op de bekende en minder bekende pijnpunten en mogelijke verborgen gebreken. Ook doen we een grondige marktanalyse over de woning en de vraagprijs.

Als we je droomhuis hebben gevonden, verzorgen wij de onderhandelingen met de verkoopmakelaar voor je. Als we tot een succesvolle aankoop komen, dan verzorgen we eerst een bouwtechnische keuring voor je, zodat je weet wat je koopt en niet voor verrassingen komt te staan. Uiteraard begeleiden we ook het gehele vervolgtraject tot aan de notaris.

Bij DPS Properties zijn we altijd transparant over onze werkwijze en kosten. Als je kiest voor het Aankoopmakelaar pakket betaal je een vaste prijs van € 2.495,-.

Het Aankoopmakelaar pakket omvat:

Volledige ontzorging tijdens het aankooptraject

Je hoeft zelf alleen nog maar JA te zeggen op je droomhuis,
de rest kun je overlaten aan de ervaren aankoopmakelaar.

Laat het onderhandelen over aan de professionals

Wij doen onze best er voor te zorgen dat je droomhuis niet aan je neus voorbij gaat, maar ook dat je zeker niet teveel betaalt.

Juridische en bouwtechnische checks

We doen een juridisch onderzoek naar de woning en de koopovereenkomst, maar laten ook een bouwtechnische inspectie uitvoeren.

JA, ik wil een aankoopmakelaar!

    De voordelen van DPS Properties

    LIEVER ZELF AANKOPEN MET HULP VAN EEN PROFESSIONAL?

    Aankoopcoach

    Aankoopcoach pakket

    Met ons aankoopcoach pakket doe je de zoektocht naar je droomhuis zelf, en zodra je die gevonden hebt assisteren wij je bij de cruciale onderdelen van het aankooptraject. We doen nog een bezichtiging samen met jou, we adviseren je over een openingsbod en coachen je tijdens de onderhandelingen.