Meteen naar de inhoud

Jouw huis of appartement verkopen voor de beste prijs?

Ben je van plan binnenkort je huis of appartement te verkopen?

DPS Properties is de leukste makelaar voor Den Haag en Scheveningen, en daarnaast ook de makelaar die de beste prijs voor je woning kan krijgen. Vrijwel alle woningen die wij verkopen gaan op dit moment boven de vraagprijs weg.

Benieuwd wat jouw huis of appartement op dit moment waard is? Vraag dan vandaag nog een gratis waardebepaling en verkoopadvies aan en verkoop je woning voor de hoogst mogelijke prijs. Wij hanteren een transparante prijsstelling met 3 pakketten, waarmee je altijd vooraf weet hoeveel het kost en wat je van ons kan verwachten.

Bij ons bepaal jij zelf hoe je je huis verkoopt, van het pakket Internetmakelaar waarbij je veel zelf doet tot het pakket Full-service makelaar waarbij wij je alles uit handen nemen.

Een verkoopmakelaar is iets persoonlijks, het is belangrijk dat je een goede klik hebt met de makelaar en een goed gevoel bij zijn/haar aanpak. Daarom stellen wij ons graag voor: DPS Properties bestaat uit Donald Schuurman en Bart Demandt.

Donald heeft al 45 jaar ervaring als makelaar. Hij kent de markt in Den Haag en Scheveningen als geen ander. Zijn kennis en netwerk vormen de basis van ons kantoor. De makelaardij is voor hem meer hobby dan werk omdat hij het veel leuker vindt dan met pensioen gaan.

Bart is een enthousiaste en actieve ondernemer. Hij heeft het bedrijf overgenomen van Donald en brengt een schat aan ervaring op digitaal gebied met zich mee. Hij is gewend om altijd net dat stapje extra te doen voor zijn opdrachtgevers. Zo combineren ze het beste van twee werelden om jou van dienst te kunnen zijn bij de verkoop van je huis of appartement.

Persoonlijke service bij ons nog vanzelfsprekend. Neem contact op met ons om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen, of loop binnen in ons kantoor om kennis te maken. De koffie staat altijd klaar!

Als verkoper van een huis of appartement geniet je bij ons een aantal voordelen, waarmee je een voorsprong hebt op andere verkopers in de buurt:

Vrijwel alle woningen binnen twee weken verkocht

Expert in (online) woningmarketing en presentatie

Database met relevante kopers en zoekers

Gespecialiseerd in Den Haag en Scheveningen

Staat voor je klaar, ook 's avonds en op zaterdag

Transparante prijzen, op elk serviceniveau concurrerend

Zeer hoge klanttevredenheid

Over Bart Demandt

Ik ben Bart Demandt, specialist in het verkopen van huizen en appartementen. Ik ben gewend om altijd nét dat beetje extra te doen voor mijn opdrachtgevers. Met mijn moderne werkwijze help ik je om in een zo kort mogelijke tijd de beste prijs te behalen. Bij mij kun je rekenen op:

* De beste prijs voor je huis of appartement
* Een snel en zorgeloos verkooptraject
* Een makelaar met hart voor zijn werk
* Gemotiveerd en gedreven

Ik ben van maandag t/m zaterdag bereikbaar van 8:00 tot 21:00 per WhatsApp op 06-27537136.

Over Donald Schuurman

Ik ben Donald Schuurman, ervaren makelaar in Den Haag en Scheveningen. Ik ken de markt als geen ander en weet precies in te schatten hoe een woning in de markt ligt en hoe we deze het beste kunnen aanbieden. Bij mij kun je rekenen op:

* Lokale kennis van de markt
* 45 jaar ervaring in de makelaardij
* Groot netwerk van zoekers en kopers
* Specialist in onderhandelen

Vertrouw niet alleen ons, maar ook onze klanten:

DPS Properties B.V. IconDPS Properties B.V.

Stevinstraat 110, Den Haag

5,0 14 reviews

 • Avatar Kevin Peet ★★★★★ een maand geleden
  Goede begeleiding in het kopen van een huis. Bart is daarnaast een top vakman. 5 sterren.
 • Avatar Arjan Arts ★★★★★ 4 maanden geleden
  Zeer tevreden over de begeleiding van DPS Properties en Bart specifiek bij de verkoop van ons huis in Voorburg. Met name de communicatie ging erg snel en soepel en zonder problemen werd net dat stapje extra gezet om je als klant te ontzorgen. Bezichtigingen zijn correct en netjes uitgevoerd en de biedingen zijn op een zeer transparante manier verlopen. Verkoopprijs was boven verwachting goed. Bart zelf is een zeer prettig persoon en in positieve zin niet een typische makelaar die alleen maar gaat voor een snelle verkoop. Zeker een aanrader om DPS Properties en Bart in te schakelen bij de verkoop van je huis!
 • Avatar E Yeung ★★★★★ 6 maanden geleden
  Zeer professioneel, transparant, goede communicatie, handel zeer snel en binnen wettelijk regels en is 24/7 beschikbaar.
  We zaten eerst bij een andere makkelaar en na 1,5 maand online hadden we maar 1 bezichtiging. Bij DPS Properties werd ons huis werd binnen 1 week verhuurd.
 • Avatar Sanne Joosten ★★★★★ 7 maanden geleden
  Bart heeft ons erg goed geholpen met het zoeken naar woonruimte in Den Haag. Fantastische service! Al onze vragen zijn snel en goed beantwoord.
 • Avatar dick van nierop ★★★★★ 8 maanden geleden
  Zeer goede makelaar die service hoog in het vaandel heeft en uiterst profesioneel te werk is gegaan bij de verkoop van onze woning.
  Chapeau!!! Kom zelden een makelaar tegen die doet wat hij zegt en de verkoop tot en met de overdracht zich volledig inzet om alles uit handen te nemen en er voor te zorgen dat het een zeer geslaagde verkoop is geworden met een boven verwachting resultaat.
 • Avatar Daniëlle Cortjens ★★★★★ 9 maanden geleden
  Bart heeft ons super goed geholpen bij het kopen van ons droomhuis. Hij heeft geluisterd naar onze wensen en hield ons het gehele proces op de hoogte. Ook heeft hij onze oude woning succesvol voor ons verkocht.